preskoči na sadržaj
 

XXIV. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE

 

 

 24. Međužupanijska smotra učeničkih zadruga pod nazivom "Vridne ruke obale, zagore i škoja" održala se u Trogiru 24. svibnja s početkom u 10 sati.

U sklopu manifestacije upoznali smo se  s vridnim rukama i uradcima učeničkih zadruga obale, Zagore i škoja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Učenici zadrugari sa svojim voditeljima su pokazali dio onog što rade u svojim školama.

Pogledajte kako su naši kamenčići uredili svoj štand i predstavili rad naše škole.

       

                                          

 

 

XXV. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE

4. travnja 2013. u prodajnom centru City Center One održala se 25. po redu Smotra učeničkih zadruga Splitsko – dalamtinske županije.

Na Smotri su sudjelovale 34 učeničke zadruge osnovnih škola te su se učenici potrudili pokazati svu raskoš tradicije i običaja područja  iz kojeg dolaze. Svi zadrugari su jako dobro prezentirali svoj rad i proizvode svojih učeničkih zadruga.

  

 

XXVI. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE

26. Županijska smotra učeničkih zadruga održala se 24. travnja 2014. u City Center One u Splitu.

U konkurenciji između 35 učeničkih zadruga osnovnih škola,  naša učenička zadruga "Kamenčići" osvojila je 11. mjesto

  

 

XXVII  SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE

17. travnja 2015. u prodajnom centru  City Center One u Splitu održala se 27. Županijska smotra učeničkih zadruga. Škola domaćin bila je OŠ Mejaši te su učenici prigodnim programom sudjelovali na otvaranju i zatvaranju ovogodišnje Smotre. Plesna skupina naše škole s koreografijom "U raju" predstavila se na zatvaranju Smotre.  Na Smotri je sudjelovala ukupno 31 učenička zadruga, od čega 28 u natjecateljskom dijelu.

Učenička zadruga naše Škole predstavila se s čajevima od ljekovitog bilja.

Na Smotri su naš rad prezentirali učenice: Iva Nosić, Lara Ribičić i Ana Fabijanić.

   

 

XXVIII  SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA SPLITSKO - DALMATINSKE ŽUPANIJE    

28. Smotra učeničkih zadruga Splitsko-dalmatinske županije održana je 13. travnja 2016. godine u Splitu, u prodajnom centru City Center One, a u organizaciji OŠ Mejaši.

Na Smotri su se predstavile škole, tj. učeničke zadruge naše Županije, s područja Splita i cijele obale, Dalmatinske zagore i otoka. Na Smotri je sudjelovalo čak 40 učeničkih zadruga sa svojim proizvodima, od čega 38 u natjecateljskom dijelu.

Naša učenička zadruga „Kamenčići“ osvojila je sjajno 8. mjesto. Naš rad su prezentirale učenice: Ana Fabjanović, Barbara Jurlin i Karmela Jurčević. Predstavili smo s keramičkim proizvodima - suvenirima od gline .

    

Dokumenti

Krovna mapa za ovu stranicu nije postavljena, pa nema dokumenata za prikaz.Produženi boravak

Priloženi dokumenti:
Jelovnik rujan.pdfŠKOLSKI LIST


Korisni linkovi

Anketa
KOLIKO ČESTO DORUČKUJEŠ?
preskoči na navigaciju