preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST O UDŽBENICIMA I DRUGIM OBRAZOVNIM MATERIJALIMA (RADNE BILJEŽNICE, ZBIRKE..) ZA ŠKOLSKU GODINU 2020. /21.

 

Poštovani roditelji/skrbnici,

prema odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja, sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu ( NN 116/18) svim učenicima od 1. do 8. razreda osigurani su besplatni udžbenici za obvezne i izborne predmete. Državnim proračunom nisu osigurana sredstva  za druge obrazovne materijale ( radne bilježnice, zbirke, likovne mape, atlase i sl.).
Druge obrazovne materijale ( radne bilježnice) financira Grad Split.
Roditelji snose trošak nabave likovnih mapa
. Likovne mape naručivat će se u dogovoru s učiteljima.

 


Postupak nabave udžbenika i radnih bilježnica provodi Škola, roditelji ne trebaju samostalno naručivati. 
Udžbenike će učenici preuzimati na početku nastavne godine u školi. Roditelj / skrbnik će prilikom primitka udžbenika potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja udžbenika temeljem Naputka o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz državnog proračuna. Izjavom se roditelj / skrbnik obvezuje da će po završetku nastavne godine vratiti školi udžbenike u uporabnom stanju, odnosno da će u slučaju njihovog gubitka ili oštećenja biti dužni nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika.
Molimo Vas da redovito pratite obavijesti na web stranici škole gdje će se objavljivati sve novosti o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Lončar   datum: 15. 7. 2020.

Produženi boravak


ŠKOLSKI LIST


Korisni linkovi

Anketa
KOLIKO ČESTO DORUČKUJEŠ?
preskoči na navigaciju